Leovegas

21/8/2023
23
2
Bonus fra Leovegas
100% op til 1.000 Kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Leovegas

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

VideoSlots

21/8/2023
22
2
Bonus fra VideoSlots
100% op til 1.000 kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til VideoSlots

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Expekt

2/11/2023
22
3
Bonus fra Expekt
Indbetal 100 Kr og få 50 Free spins til Big Bass Splash
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Expekt

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Playjango

21/8/2023
17
1
Bonus fra Playjango
100% OP TIL 1.000 KR.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Playjango

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Onecasino

21/8/2023
16
1
Bonus fra Onecasino
75kr Velkomstbonus + 100% op til 1.000 Kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Onecasino

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Mrgreen

21/8/2023
14
2
Bonus fra Mrgreen
100% OP TIL 1.000 KR.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Mrgreen

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

MrVegas

21/8/2023
13
2
Bonus fra MrVegas
100% OP TIL 1.000 KR.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til MrVegas

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Betinia

21/8/2023
12
2
Bonus fra Betinia
100% op til 1.000 Kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Betinia

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

ComeOn

21/8/2023
11
3
Bonus fra ComeOn
100% op til 1.000 Kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til ComeOn

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Chanz

21/8/2023
10
0
Bonus fra Chanz
100% op til 200 Kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Chanz

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Maria casino

21/8/2023
9
6
Bonus fra Maria casino
Indbetal 100 kr. og få 100 free spins
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Maria casino

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

888Casino

21/8/2023
8
3
Bonus fra 888Casino
100% op til 1.000 kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til 888Casino

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Spilnu

21/8/2023
7
0
Bonus fra Spilnu
100% op til 500 kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Spilnu

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

CasinoLuck

21/8/2023
4
2
Bonus fra CasinoLuck
100% op til 750 Kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til CasinoLuck

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Simbagames

21/8/2023
1
2
Bonus fra Simbagames
100% op til 500 kr.
Bonuskode
Kræves ikke
copy-content
Gå til Simbagames

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk eller via tlf. +45 70 22 28 25.

Cookie- og privatlivspolitik hos Cleads

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google analytics
  • Hotjar

Google Analytics - Placeret af Google

Denne tredjepartscookie giver os oplysninger om din brug af webstedet, herunder hvorfra webstedet er besøgt, tidspunktet for besøget, besøgstidspunkt, viste sider osv.

Hotjar - Placeret af Hotjar

Denne tredjepartscookie giver os mulighed for at måle og observere brugeradfærd på vores websteder uden forbindelse til personlige oplysninger.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: contact@cleads.io. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Cleads
Email: contact@cleads.io

casinokampagne
rofusstopspillet
cross